Стремена за скачане Athena

В наличност

Дайте първото мнение за този продукт

JUMPING Tech Stirrups, за тези, които се стремят към победа

Моделът за скачане Tech Stirrups "Athena" е произведен с наклон на ъгъла 4 ° на протектора.

Патентованите Tech Stirrups за езда са произведени в Италия. Те са изработени от алуминиева облицовка и са снабдени с винтове от неръждаема стомана. Стъпалата и пръстените се обработват с 20 микрона анодизация, за да се запази естетическото качество.

Характеристика:

Тегло: 360гр.

Размер на протектора: 125 мм дълги х 65 мм широки (4 - 3/4 ").

Наклон: 4 °.

Налични цветове: синьо, черно, злато, сребро, червено, зелено, кафяво, титан и розово.

ГАРАНЦИЯ ТЕХНИЧЕСКИ ПРОДУКТИ

GM PRODUCTION srl гарантира продуктите на Tech Stirrups за 3 години за дефекти в материала или изработката от датата на покупката.

Гаранцията изключва дефекти поради нормално износване, модификации, неправилно съхранение, неправилна поддръжка или употреба, различна от тази, за която е проектирано устройството.

За сервиз или оплакване, моля, свържете се с дистрибутора на Tech Stirrups на вашата страна Horse Fashion Edition LTD
211 лв.
   

   Pin it

Детайли

JUMPING Tech Stirrups, за тези, които се стремят към победа Моделът за скачане Tech Stirrups "Athena" е произведен с наклон на ъгъла 4 ° на протектора. Патентованите Tech Stirrups за езда са произведени в Италия. Те са изработени от алуминиева облицовка и са снабдени с винтове от неръждаема стомана. Стъпалата и пръстените се обработват с 20 микрона анодизация, за да се запази естетическото качество. Характеристика: Тегло: 360гр. Размер на протектора: 125 мм дълги х 65 мм широки (4 - 3/4 "). Наклон: 4 °. Налични цветове: синьо, черно, злато, сребро, червено, зелено, кафяво, титан и розово. ГАРАНЦИЯ ТЕХНИЧЕСКИ ПРОДУКТИ GM PRODUCTION srl гарантира продуктите на Tech Stirrups за 3 години за дефекти в материала или изработката от датата на покупката. Гаранцията изключва дефекти поради нормално износване, модификации, неправилно съхранение, неправилна поддръжка или употреба, различна от тази, за която е проектирано устройството. За сервиз или оплакване, моля, свържете се с дистрибутора на Tech Stirrups на вашата страна Horse Fashion Edition LTD

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.