dfsdfd

ROLL OVER ON ABOVE IMAGE TO VIEW IT

Стременa Tech Stirrups VENICE

В наличност

Дайте първото мнение за този продукт

тремената Tech Stirrups са произведени изцяло от алуминий с изключителни качестава и показатели. Предназначени са за всички състезатели, които търсят изключителни постижения.

Уникалният дизайн на стремето му позволява винаги да следи лесно движението на краката по време на скока.

Стремената Venice имат революционен механизъм, който в случай на нужда улеснява излизането на крака; След това мобилната част автоматично се връща в първоначалната си позиция благодарение на пружина.

Пружината позволява на подвижната част да остане затворена по време на работа и да се отваря само ако се превиши определено натоварване; затварянето на подвижната част е уплътнено от гумената вложка на пръстена.GM PRODUCTION srl гарантира продуктите на Tech Stirrups за 3 години за дефекти в материала или изработката от датата на покупката.
571 лв.
   

   Pin it

Детайли

тремената Tech Stirrups са произведени изцяло от алуминий с изключителни качестава и показатели. Предназначени са за всички състезатели, които търсят изключителни постижения. Уникалният дизайн на стремето му позволява винаги да следи лесно движението на краката по време на скока. Стремената Venice имат революционен механизъм, който в случай на нужда улеснява излизането на крака; След това мобилната част автоматично се връща в първоначалната си позиция благодарение на пружина. Пружината позволява на подвижната част да остане затворена по време на работа и да се отваря само ако се превиши определено натоварване; затварянето на подвижната част е уплътнено от гумената вложка на пръстена. GM PRODUCTION srl гарантира продуктите на Tech Stirrups за 3 години за дефекти в материала или изработката от датата на покупката.

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.