Дамско сако

ROLL OVER ON ABOVE IMAGE TO VIEW IT

Сако за състезания Джули, червено

В наличност

Дайте първото мнение за този продукт

Този елегантен дрес за състезания за елитни дами предоставя изключителен комфорт и защита от сезонните фактори на времето и Ви позволява да се чувствате хладно и комфортно независимо от метеорологичните условия. Изработен е от едни от най-висококачествените швейцарски платове и професионални технически материи, които се вписват здраво и плътно в кожата Ви предлагайки Ви лекота, гъвкавост и удоволствие. Еластичната материя е в класически спортна и шикозна форма, която прилепва елегантно по тялото Ви в съответствие с безупречната дизайнерска кройка.

Дамите носещи подобен дрес никога не остават незабелязани и показват изтънчен вкус и стил, както и добро самучувствие и увереност.

Ladies Show Jacket Jully Ви позволява да изглеждате страхотно, като същевременно се чувствате фантастично.

Сако за състезания Джули,
Цвят: червен
Размери 38, 40, 42 (IT) S M L
220 лв.
   Pin it

* Задължителни полета

220 лв.
   

Детайли

Информация за продукта Този елегантен дрес за състезания за елитни дами предоставя изключителен комфорт и защита от сезонните фактори на времето и Ви позволява да се чувствате хладно и комфортно независимо от метеорологичните условия. Изработен е от едни от най-висококачествените швейцарски платове и професионални технически материи, които се вписват здраво и плътно в кожата Ви предлагайки Ви лекота, гъвкавост и удоволствие. Еластичната материя е в класически спортна и шикозна форма, която прилепва елегантно по тялото Ви в съответствие с безупречната дизайнерска кройка. Дамите носещи подобен дрес никога не остават незабелязани и показват изтънчен вкус и стил, както и добро самучувствие и увереност. Ladies Show Jacket Jully Ви позволява да изглеждате страхотно, като същевременно се чувствате фантастично.

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.