дфдф

ROLL OVER ON ABOVE IMAGE TO VIEW IT

Мъжко сако за състезания

В наличност

Дайте първото мнение за този продукт

Този елегантен дрес за състезания предоставя изключителен комфорт и защита от сезонните фактори на времето и Ви позволява да се чувствате хладно и комфортно независимо от метеорологичните условия. Изработен е от едни от най-висококачествените френски платове и професионални технически материи, които се вписват здраво и плътно в кожата Ви предлагайки Ви лекота, гъвкавост и удоволствие. Еластичната материя е в класически спортна форма, която прилепва елегантно по тялото Ви в съответствие с безупречната дизайнерска кройка.
Ездачите носещи подобен дрес никога не остават незабелязани и показват изтънчен вкус и стил, както и добро самучувствие и увереност.

Този дрес Ви позволява да изглеждате страхотно, като същевременно се чувствате фантастично.


Цвят: Тъмно син, червена яка
Размери: S, M, L
246 лв.
   Pin it

* Задължителни полета

246 лв.
   

Детайли

Този елегантен дрес за състезания предоставя изключителен комфорт и защита от сезонните фактори на времето и Ви позволява да се чувствате хладно и комфортно независимо от метеорологичните условия. Изработен е от едни от най-висококачествените френски платове и професионални технически материи, които се вписват здраво и плътно в кожата Ви предлагайки Ви лекота, гъвкавост и удоволствие. Еластичната материя е в класически спортна форма, която прилепва елегантно по тялото Ви в съответствие с безупречната дизайнерска кройка. Ездачите носещи подобен дрес никога не остават незабелязани и показват изтънчен вкус и стил, както и добро самучувствие и увереност. Този дрес Ви позволява да изглеждате страхотно, като същевременно се чувствате фантастично. Цвят: Тъмно син, червена яка Размери: S, M, L

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.