ХЙХБК

ROLL OVER ON ABOVE IMAGE TO VIEW IT

ДАМСКО САКО ЗА СЪСТЕЗАНИЯ

В наличност

Дайте първото мнение за този продукт

Този елегантен дрес за състезания за елитни дами предоставя изключителен комфорт и защита от сезонните фактори на времето и Ви позволява да се чувствате хладно и комфортно независимо от метеорологичните условия. Изработен е от едни от най-висококачествените швейцарски платове и професионални технически материи, които се вписват здраво и плътно в кожата Ви предлагайки Ви лекота, гъвкавост и удоволствие. Еластичната материя е в класически спортна и шикозна форма, която прилепва елегантно по тялото Ви в съответствие с безупречната дизайнерска кройка.

Дамите носещи подобен дрес никога не остават незабелязани и показват изтънчен вкус и стил, както и добро самучувствие и увереност.

Ladies Show Jacket Jully Ви позволява да изглеждате страхотно, като същевременно се чувствате фантастично.

Сако за състезания Джули
Цвят: черен
Размери 38, 40, 42 (IT) S M L
223 лв.
   Pin it

* Задължителни полета

223 лв.
   

Детайли

Този елегантен дрес за състезания за елитни дами предоставя изключителен комфорт и защита от сезонните фактори на времето и Ви позволява да се чувствате хладно и комфортно независимо от метеорологичните условия. Изработен е от едни от най-висококачествените швейцарски платове и професионални технически материи, които се вписват здраво и плътно в кожата Ви предлагайки Ви лекота, гъвкавост и удоволствие. Еластичната материя е в класически спортна и шикозна форма, която прилепва елегантно по тялото Ви в съответствие с безупречната дизайнерска кройка. Дамите носещи подобен дрес никога не остават незабелязани и показват изтънчен вкус и стил, както и добро самучувствие и увереност. Ladies Show Jacket Jully Ви позволява да изглеждате страхотно, като същевременно се чувствате фантастично. Сако за състезания Джули Цвят: черен Размери 38, 40, 42 (IT) S M L

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.