Дамски дрес за състезания Джули, L (42)

Дамски дрес за състезания Джули, L (42)

В наличност

Дайте първото мнение за този продукт

Информация за продукта

Този елегантен дрес за състезания за елитни дами предоставя изключителен комфорт и защита от сезонните фактори на времето и Ви позволява да се чувствате хладно и комфортно независимо от метеорологичните условия. Изработен е от едни от най-висококачествените швейцарски платове и професионални технически материи, които се вписват здраво и плътно в кожата Ви предлагайки Ви лекота, гъвкавост и удоволствие. Еластичната материя е в класически спортна и шикозна форма, която прилепва елегантно по тялото Ви в съответствие с безупречната дизайнерска кройка.

Дамите носещи подобен дрес никога не остават незабелязани и показват изтънчен вкус и стил, както и добро самучувствие и увереност.

Ladies Show Jacket Jully Ви позволява да изглеждате страхотно, като същевременно се чувствате фантастично.

Сако за състезания Джули
Цвят: сив
Размери 38, 40, 42 (IT) S M L
220 лв.
   

   Pin it

Детайли

Информация за продукта Този елегантен дрес за състезания за елитни дами предоставя изключителен комфорт и защита от сезонните фактори на времето и Ви позволява да се чувствате хладно и комфортно независимо от метеорологичните условия. Изработен е от едни от най-висококачествените швейцарски платове и професионални технически материи, които се вписват здраво и плътно в кожата Ви предлагайки Ви лекота, гъвкавост и удоволствие. Еластичната материя е в класически спортна и шикозна форма, която прилепва елегантно по тялото Ви в съответствие с безупречната дизайнерска кройка. Дамите носещи подобен дрес никога не остават незабелязани и показват изтънчен вкус и стил, както и добро самучувствие и увереност. Ladies Show Jacket Jully Ви позволява да изглеждате страхотно, като същевременно се чувствате фантастично.

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.