Дамски Брич за езда

ROLL OVER ON ABOVE IMAGE TO VIEW IT

Дамски Брич за езда HF Edition New Collection 2015, бежов

В наличност

Дайте първото мнение за този продукт

Информация за продукта

Този невероятен Брич е идеален пример за класата на марката HF Edition. Елегантен, комфортен, блестящ и запомнящ се модел. Висококачествена материя, дишащ плат, гладка бродерия с модни шевове, лого отстрани на бедрото, както и функционални антигрип системи от вътрешната страна на бедрата за по стабилно захващане към седлото. Увлекателна система на кройката предразполага за анатомично захващане на коляното, благодарение на уникален шев както и технически най-висококачествена материя, с която бричове са известни.

Този невероятен HF Edition New Collection 2015 дамски брич е чудесно допълнение към всеки моден гардероб за езда.Брич за езда Чери
Цвят: бежов
Размери: 38, 40, 42 отговарящи на S, M, L
200 лв.
   Pin it

* Задължителни полета

200 лв.
   

Детайли

Информация за продукта Този невероятен Брич е идеален пример за класата на марката HF Edition. Елегантен, комфортен, блестящ и запомнящ се модел. Висококачествена материя, дишащ плат, гладка бродерия с модни шевове, лого отстрани на бедрото, както и функционални антигрип системи от вътрешната страна на бедрата за по стабилно захващане към седлото. Увлекателна система на кройката предразполага за анатомично захващане на коляното, благодарение на уникален шев както и технически най-висококачествена материя, с която бричове са известни. Този невероятен HF Edition New Collection 2015 дамски брич е чудесно допълнение към всеки моден гардероб за езда.

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.